Website Counter
image

Game Servers dhe VPS Hosting...

Bleni Game Servers dhe VPS Hosting me Cmime te volitshme po ashtu dhe te sigurt prej AntiDDoS.

icon
Anonymous
Access
icon
No Usage
Logs
icon
Anti-DDoS
Security
icon
100% White . .
Listed

Game-Zone.aL
Cmimet & me te volitshme ne Shqiptari

Serverat jane krijuar nga OVH me Best Performanca dhe po ashtu me AntiDDos 100% .

SERVER

Antiddos Protection

$2.00 /month
bleje
 • 12: SLOTS
 • Mods: ClanWar
 • Premium: Yes
 • Location: Germany & France
 • Ping: 20/40 ms
SERVER

Antiddos Protection

$3.00 /month
bleje
 • 16: SLOTS
 • Mods: ClanWar
 • Premium: Yes
 • Location: Germany & France
 • Ping: 20/40 ms
SERVER

Antiddos Protection

$4.00 /month
bleje
 • 24: SLOTS
 • Mods: DeathRun
 • Premium: Yes
 • Location: Germany & France
 • Ping: 20/40 ms
SERVER

Antiddos Protection

$5.00 /month
bleje
 • 32: SLOTS
 • Mods: Public
 • Premium: Yes
 • Location: Germany & France
 • Ping: 20/40 ms

Pse na zgjedhni ne?

Sepse jemi te paret ne Shqiperi dhe Kosov per Cs Servera dhe te gjitha jane me AntiDDos-Protection.

icon
security

Sigurimi i Panelit mbrohet nga Cloudflare dhe eshte 100%.

icon
speed

Speedi i Serverit 100% i Sigurt.

icon
level up

Luaj me shoket tuaj duke e ditur qe serveri juaj eshte i sigurt nga sulmet DDoS...

icon
Priority Support

Ne per ju jemi ketu Online Chat dhe prej Tiketave 24/7 .

icon
Award security

Te gjitha vServerat i kemi AntiDDos Protection..

icon
Upgrade Management

Nese deshironi ndonje gje Ekstra atehere kontakton Supportin.

icon
Email Service

Ne jemi ne Email Online 24/7 vetem per ju.

icon
30 Days Money Back Guarantee

Ne ju Garantojm kthimin e parave 30 ditore , ne rast se serveri nuk funksionon siq duhet ose nese nuk ju pelqen sherbimi..

Zgjedhni ju
VPS management level

Ne ofrojme mundesi te shumta te hostimit te VPS-ve, secila me nivele te ndryshme drejtimi dhe veqori te VPS-se. Cdo opsion eshte aty dhe me kujdes per te siguruar qe ju te merrni nje VPS per nevojat e juaja unike..

Unmanaged VPS
icon
icon

E Konfiguroni vet serverin tuaj te personalizuar.

 • Managjim te plote
 • Managjim ne Hardware & dhe ne Network
 • Zgjidhjen e sistemit operativ
 • Qasje te plote ne Root
Managed cPanel
icon
icon

100% Managjim i serverit GameZone pa shqetesime.

 • Panel i thjesht i kontrollit te cPanel
 • Managjimi ne Hardware dhe & Network
 • 24/7 Online per Support
 • Merrni hyrje ne Core per ne VPS
 • Siguria e serverit te menagjuar

VPS Hosting
Ne jemi Tjeter nivel!

Ketu eshte nje ndarje e plote e tre opsioneve te menagjimit te VPS te disponueshme ne GameZone , duke siguruar nje krahasim te shpejt te secilit nivel.

icon
Deri ne 20 here me shpejt
Serverat

Jepni nje nxitje Web-it tuaj! Pritni ne opisionin tone te rregulluar flakerues te shpejt me Turbo Server..

icon
24/7
Support Online

Ekipi i jone te ndihmes jane ketu gjate gjith kohes nese keni nevoj per ndonje ndihme!

icon
Siguria e
Perhershme

Proceset dhe praktikat me te mira te vendosura per t`ju ndihmuar te mbani llogarine tuaj te sigurt!

icon
Ne qdo kohe Kthimi i parave
Garanci

Ne ju japim sherbimet tona te sigurta me shpejtesi te larte dhe plotesisht pa asnje rrezik!

VPS Web
Hosting FAQs

Pyetjet me shpesh ne lidhje me VPS tona.

Si Faturohen planet per perdorim ditor dhe ore?

Ne varesi te planit qe zgjidhni, ne fund te qdo muaji ne krijojme nje fature bazuar ne numrin e oreve dhe diteve te perdorimit te sherbimeve.

Cili eshte plani per VPS/RDP me i mir per mua?

Nese jeni nje biznis privat ose i vogel dhe nuk jeni te sigurt se cilin plan te zgjidhni, ne ju rekomandojme qe te filloni me nje organizat te vogel, dhe ju mund te perparoni ne qdo kohe.